Gå tilbake til hovedmeny

Betingelser

FRAKT OG RETUR

Nåværende forsendelsestid er 1-4 virkedager etter bestillingen er lagt inn om ikke annet er oppgitt ved utsjekk. Noen av varene er håndlaget på bestilling, så beregn litt tid. 

Pakkket med sporing. Pris 45,- Bring sender ut informasjon om forsendelsen når den er på vei i postkassen din.

Brevpost uten sporing sendes på egenrisiko og erstattes ikke ved tap. Pris 25,-

BETINGELSER FOR RETUR

Kontakt meg innen: 14 dager etter levering

Send varene tilbake innen: 14 dager etter levering.

Følgende varer kan ikke returneres eller byttes:

- Tilpassede eller personlige bestillinger.  På grunn av arten av disse varene, kan jeg ikke godta retur med mindre de ankommer skadet eller er defekt. Om de ankommer skadet eller defekt, vil det ikke medføre fraktkostnader for kjøper.

-varer på salg

 

-Kjøperne er ansvarlige for returfraktkostnader pålydende 45,- Du vil få tilsendt en returetikett som du teiper på pakken for retur. Kontakt meg på mail om du ønsker retur elineba@icloud.com

 

RETUR AV KJØP VIA KLARNA

For ordre med Klarna som betalingsmetode må du logge inn på din Klarna-konto og registrere at du har sendt en retur. Klarna vil da fryse din faktura til din retur er behandlet. For refusjoner er det Klarna som håndterer tilbakebetalinger. 

 

REKLAMASJON

Har du mottatt en vare som er ødelagt, eller har varen blitt ødelagt under bruk, og du mener det er en reklamasjon, ber vi deg sende oss mail om dette til elineba@icloud.com. I mailen ønsker vi at du dokumenterer skaden på bilder, slik at vi lett kan se om dette er en gyldig reklamasjon eller ikke.

 

Din handlekurv

Din handlevogn er tom.
Klikk her for å fortsette å handle.